Jachten

Gaastmeer Design BV is een scheepsbouwkundig ontwerp- en advies-bureau. Naast de diverse activiteiten aan onze eigen ontwerpen worden ook projecten voor derden uitgevoerd. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van verschillende typen jachten. Op deze pagina's is voor u een selectie van reeds voltooide projecten en tevens enkele van onze activiteiten uitgelicht.

Onze ontwerpen variëren van platbodemjachten tot lange afstand oceaanzeilers en van comfortabele luxemotors tot snelvarende sloepen. Met de kennis van jarenlange ervaring gaan wij samen met u het ontwerpproces aan om een droomjacht te realiseren. Wij zijn u in elke fase van het ontwerpproces van dienst. In de beginfase bundelen we de ontwerpeisen en -wensen in een uitvoerbaar conceptueel ontwerp.

In dit stadium van het project wordt de vormgeving van het algemeen ontwerp in grote lijnen vastgelegd. Vervolgens wordt één geheel gesmeed door de constructieplannen, berekeningen en het bestek uit te werken. De laatste fase van een ontwerpproces bestaat uit het detailleren van alle plannen, uittekenen van het snijpakket en de coördinatie van het keuringsproces.

 

Tendersloep 870
Tjalk 'Horizon'

Gaastmeer

Bedrijfsprofiel

 

Contact


T +31 (0) 515 46 99 99
info@gaastmeerdesign.nl