Bedrijfsprofiel

Gaastmeer Yacht Design, Naval Architecture & Engineering B.V. houdt zich bezig met alle facetten van het ontwerpen van schepen en jachten. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan scheepstypen onder de uitgevoerde projecten. Teamgeest, werkplezier, klantgerichtheid en het streven naar de hoge kwaliteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf.

Gaastmeer is in 1994 door Hans Ritzema en Heine Deelstra opgericht als bureau voor jachtontwerp. Hans en Heine hebben hun professionele wortels in de beroepsvaart en de professionele scheepsbouw. De eerste jaren werden ontwerpen - voornamelijk klassieke zeilschepen - met papier en pen op de tekentafel uitgewerkt. Al snel werden deze tafels echter vervangen door computers. De activiteiten breiden zich in enkele jaren gestaag uit tot de huidige diversiteit van jachten en kleine vaartuigen tot aan werkschepen, vrachtschepen en schepen voor de visserij.

In de loop van jaren zijn wij gegroeid tot een team van zes ervaren professionals dat dagelijks bezig is met ondersteuning van werven en particulieren in zeer uiteenlopende projecten. Onze ontwerpers en ingenieurs leveren samen een compleet pakket van diensten voor zowel de jacht- als scheepsbouw. Kwaliteit en dienstbaarheid staan voorop om voor onze klanten betrouwbaar en gedegen werk te leveren.

 

Luchtfoto Gaastmeer
Luchtfoto dorp Gaastmeer met bedrijfslocatie in beeld.
Kantoor Gaastmeer Design in winterse condities

Gaastmeer

Bedrijfsprofiel

 

Contact


T +31 (0) 515 46 99 99
info@gaastmeerdesign.nl